Το πρόγραμμα διαχείρισης κέντρων αισθητικής και SPA

διαχείριση-κέντρων-αισθητικής
διαχείριση-κέντρων-αισθητικής-διαχείριση-κομμωτηρίων-1

Οργανώνει

Οργανωμένες κάρτες πελατών, online κρατήσεις, διαχείριση θέσεων & καμπινών.

ΜΑΘΕ ΠΩΣ
διαχείριση-κέντρων-αισθητικής-διαχείριση-κομμωτηρίων-2

Διαχειρίζεται

Διαχείριση αποθήκης, αποθέματα, παραγγελίες σε προμηθευτές, μετρητά και αποδείξεις.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
διαχείριση-κέντρων-αισθητικής-διαχείριση-κομμωτηρίων-3

Αναλύει

Καθημερινά έσοδα, πιο δημοφιλείς υπηρεσίες, μέση απόδειξη και κατανάλωση προϊόντων.

ΕΠΙΛΕΞΕ FUNKMARTINI
διαχείριση-κέντρων-αισθητικής-διαχείριση-κομμωτηρίων-4

Επικοινωνήστε

SMS γενεθλίων, προσφορές και εκπτώσεις για θεραπείες που θα βοηθήσουν τους πελάτες σου να επιστρέψουν στο κατάστημα σου.

ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕ ΠΕΛΑΤΕΣ

Οργάνωσε και συνόδευσε τους πελάτες σου από την κράτηση έως την πληρωμή

Το πρόγραμμα διαχείρισης κέντρων αισθητικής σου επιτρέπει να οργανώσεις καλύτερα τις καμπίνες σου και να ακολουθήσει τον πελάτη σου κατά τη διάρκεια των θεραπειών του έως τη πληρωμή στο ταμείο.

ΖΗΤΑ ΕΝΑ DEMO
διαχείριση-κέντρων-αισθητικής-και-καμπίνας

Φρόντισε τους πελάτες σου 360°

προσωπικές-σημειώσεις

Προσωπικές Σημειώσεις

Το πρόγραμμα διαχείρισης μπορεί να θυμηθεί την αποτρίχωση, θεραπείες αλλά και αγαπημένο υπάλληλο των πελατών σου. Κάθε φορά που ο πελάτης σου θα επιστρέφει, το πρόγραμμα θα εμφανίζει τις σημειώσεις που έχεις καταγράψει για να βελτιώσεις την ποιότητα των υπηρεσιών σου.

schede-clienti

Κάρτα Πελάτη

Το πρόγραμμα διαχείρισης μπορεί να θυμηθεί προσωπικά στοιχεία του πελάτη σου. Όλες οι πληροφορίες βρίσκονται πάντα διαθέσιμες στο tablet ή το smartphone σου. Το πρόγραμμα σε ειδοποιεί ακόμα κι όταν ο πελάτης έχει "χάσει" κάποιο επαναλαμβανόμενο ραντεβού.

βοήθεια-και-εκπαίδευση

Βοήθεια και Εκπαίδευση

Η ομάδας μας βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό σου για να σε βοηθήσει και να σε στηρίξει στην ανάπτυξη της επιχείρησης σου. Μπορείς να ζητήσεις ραντεβού για εκπαίδευση για εσένα και την ομάδα σου όποτε κι αν το χρειαστείς.

κάρτα-πελάτη-κέντρο-αισθητικής

Διαχειρίσου το κέντρο αισθητικής σου με ευκολία ακόμα κι από το σπίτι σου.

Ρύθμισε τις ώρες του κέντρου αισθητικής, πρόσθεσε θεραπείες και δημιούργησε προσφορές και εκπτώσεις. Διαχειρίσου τους υπαλλήλους και την αποθήκη με ευκολία.

ΖΗΤΑ ΕΝΑ DEMO
διαχείριση-ανοίγματα-έκτακτα

Ώρες λειτουργίας και κλεισίματος, διαχείριση υπαλλήλων, υπηρεσίες και ταμείο

ωράριο-κέντρο-αισθητικης

Ωράρια του Κέντρου Αισθητικής

Από το πρόγραμμα διαχείρισης μπορείς να προσθέσεις το ωράριο λειτουργίας όποτε το επιθυμείς και αυτό θα εμφανίζεται online, δίνοντας στους πελάτες σου τη δυνατότητα να κλείσουν ραντεβού όταν έχεις κενές θέσεις.

πελατολόγιο

Πελατολόγιο

Το πρόγραμμα σου παρουσιάζει μια συνολική εικόνα του πελατολογίου με τις προσωπικές πληροφορίες, το ιστορικό των πελατών, τα στατιστικά και τη συγκατάθεση των πελατών για την επεξεργασία των δεδομένων τους.

ταμείο-κέντρο-αισθητικής

Ταμείο

Το πρόγραμμα σου επιτρέπει να πραγματοποιήσεις πληρωμές και να εκτυπώσεις αποδείξεις. Μπορείς να δεχτείς online πληρωμές, να δημιουργήσεις παραγγελίες και να εφαρμόσεις εκπτώσεις σε λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο.

υπάλληλοι-και-υπηρεσίες

Υπάλληλοι και Υπηρεσίες

Με το πρόγραμμα διαχείρισης κέντρων αισθητικής μπορείς να προσθέσεις τα όνοματα και τις υπηρεσίες που κάνει ο κάθε υπάλληλος δίνοντας στους πελάτες σου τη δυνατότητα να κλείσουν ραντεβού για την πιο δυνατή εμπειρία ευεξίας.

πρόσθεσε-εκπτώσεις-και-προσφορές

Εκπτώσεις και Προσφορές

Πρόσθεσε εκπτώσεις και δημιούργησε προσφορές απευθείας από το πρόγραμμα διαχείρισης με συγκεκριμένη περίοδο ισχύς, συνδέοντας και προϊόντα και επικοινώνησε τα στους πελάτες σου.

αποθήκη-κέντρων-αισθητικής

Αποθήκη

Το λογισμικό διαχείρισης σου προσφέρει ένα σαφές και απλό πρόγραμμα διαχείρισης αποθήκης. Μπορείς να ανεβάσεις τις παραγγελίες με τον σαρωτή barcode, να ελέγξεις τα αποθέματα που παράγονται και να προετοιμάσεις τις νέες παραγγελίες σε λίγα δευτερόλεπτα.

διαχείριση-αποθήκης-και-παραγγελιών

Ανάλυσε τα στατιστικά του κέντρου αισθητικής σου από οποιαδήποτε συσκευή.

Η απόδοση του κέντρου αισθητικής και SPA σου βρίσκονται πάντα διαθέσιμες από υπολογιστή, smartphone και tablet και μπορείς να τις ελέγξεις όποτε το επιθυμείς.

ΖΗΤΑ ΕΝΑ DEMO
ανάλυση-στατιστικών-κέντρων-αισθητικής

Η εύκολη λύση για τον έλεγχο της απόδοσης του κέντρου αισθητικής

analisi-fatturato

Ανάλυση Εσόδων

Με τη Business έχεις μια συνολική εικόνα, σε πραγματικό χρόνο, των εσόδων, των νέων αποκτηθέντων πελατών, της μέσης απόδειξης και των ραντεβού των υπαλλήλων σου.

παραγωγικότητα-ομάδας

Παραγωγικότητα Ομάδας

Το λογισμικό διαχείρισης σου παρουσιάζει το σύνολο των πωληθέντων προϊόντων, υπηρεσιών και θεραπειών ανά υπάλληλο. Ακόμη, μπορείς να συγκρίνεις τα δεδομένα με προηγούμενες περιόδους.

επίδοση-υπηρεσιών

Επίδοση Υπηρεσιών

Μπορείς να μάθεις ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς θεραπείες, υπηρεσίες αλλά και ποιούς συνεργάτες σου επιλέγουν πιο συχνά οι πελάτες, κοιτάζοντας απλά τα στατιστικά του κέντρου αισθητικής από όπου κι αν βρίσκαι, ακόμη και από τον καναπέ του σπιτιού σου.

διαχείριση-υπαλλήλων

Επικοινώνησε και περιποιήσου τους πελάτες σου για να επιστρέψουν και πάλι σε εσένα.

Το πρόγραμμα διαχείρισης SPA σε βοηθά να περιποιηθείς τους πελάτες σου στέλνοντας υπενθυμίσεις για τα ραντεβού τους, ευχές γενεθλίων και εξατομικευμένα μηνύματα.

ΖΗΤΑ ΕΝΑ DEMO
διαχείριση πιστότητας πελατών κέντρων αισθητικής

Σε βοηθούμε να κερδίσεις πίσω χαμένους και να βρεις νέους πελάτες.

email-sms

Email & sms

Με το πρόγραμμα διαχείρισης μπορείς να στείλεις email και sms με προσαρμοσμένα φίλτρα. Προσκάλεσε τους πελάτες που αγαπούν το μασάζ ή αυτούς που έχουν να εμφανιστούν περισσότερο από έξι μήνες στο χώρο σου, προσφέροντας τους μια έκπτωση.

sms-di-benvenuto

SMS καλωσορίσματος

Στείλε ένα προσωπικό μήνυμα καλωσορίσματος σε όλους τους νέους πελάτες. Ακόμη, στείλε ευχές ή προωθητικά μηνύματα με εκπτώσεις και προσφορές με βάση τη χρονική περίοδο και τα φίλτρα που έχεις ορίσει.

γνώμες-πελατών

Γνώμες των πελατών

Οι αξιολογήσεις των πελατών σου είναι απαραίτητες για να πιστοποιήσουν την ποιότητα των υπηρεσιών σου παρέχεις. Πρόσθεσε κριτικές κατά την κράτηση για να προσελκύσεις νέους πελάτες στο δικό σου SPA.