Στρατηγική μάρκετινγκ για κομμωτήρια

Μάθε πώς

μάρκετινγκ-για-κομμωτήρια

Διατήρησε τους πελάτες σου σε απλά βήματα

Εκπτώσεις και προσφορές

Η δημιουργία loyalty καρτών, εκπτώσεων και δώροκαρτών δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Με τo πρόγραμμα διαχείρισης μπορείς να δημιουργήσεις εκπτώσεις, προσφορές και πρόγραμμα συγκέντρωσης πόντων για να ανταμείψεις τους πελάτες σου.

Email/sms με φίλτρα

Το πρόγραμμα διαχείρισης σου επιτρέπει να στέλνεις sms και αυτοματοποιημένα email με φίλτρα για υπηρεσίες, θεραπείες ή με βάση το τελευταίο ραντεβού του πελάτη στο κομμωτήριο.

Social media

Σε βοηθάμε να διαχειριστείς το επαγγελματικό προφίλ σου στα social media και να δημιουργήσεις επικοινωνιακές καμπάνιες για να έρθουν νέοι πελάτες στο κομμωτήριο μέσω διαδικτύου. Facebook, Instagram, Twitter στην υπηρεσία σoυ.

Ενέργειες marketing

Θέλεις να μάθεις πώς να προσεγγίζεις νέους πελάτες καθημερινά;

Πρόγραμμα Διαχείρισης Marketing για Κομμωτήρια για προωθητικές ενέργειες, συγκέντρωση πόντων και κάρτας loyalty με SMS και email
Λογισμικό κομμωτηρίου με loyalty κάρτες και κάρτες δώρων

Loyalty Κάρτες & Δώροκάρτες

Θέλεις να εντάξεις στις κάρτες loyalty τους πελάτες σoυ; Το πρόγραμμα διαχείρισης σσου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις ένα σύστημα ανταμοιβής, να το συνδέσεις απευθείας με μια κάρτα loyalty και να τη δώσεις κατευθείαν στον πελάτη που την αγοράζει. Αν η κάρτα είναι δώρο για έναν συγγενή ή φίλο, θα μπορείς να συνδέσεις το προφίλ του με τον αριθμό λογαριασμού κάρτας που του ανήκει, όταν επισκεφτεί το κατάστημα.

Marketing κομμωτηρίου στο Facebook

Social media

Καμπάνιες στο Facebook για να προσεγγίσεις νέους πιθανούς πελάτες, στρατηγική διατήρησης υπάρχοντος πελατολογίου, προσφορές για νέες θεραπείες, προώθηση νέου κέντρου αισθητικής. Αυτές είναι μόνο μερικές από τις καμπάνιες που μπορούμε να πραγματοποιήσουμε για εσένα στα social media. Μπορείς να ελέγξεις από το πρόγραμμα διαχείρισης πόσους νέους πελάτες σου έχουμε φέρει και στη συνέχεια να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να βεβαιωθείς ότι θα επιστρέψουν σε σένα.

Στοχευμένες καμπάνιες μέσω SMS

Αυτοματοποιημένα email / sms

Απευθείας από το λογισμικό διαχείρισης μπορείς να δημιουργήσεις μηνύματα καλωσορίσματος για νέους πελάτες, αυτοματοποιημένα email και sms που βασίζονται σε προσαρμοσμένα φίλτρα. Μπορείς να επιλέξεις να στείλεις μια προσφορά σε όσους πελάτες δεν έχουν κάνει βαφή τους τελευταίους 3 μήνες ή σε εκείνους που δεν έχουν έρθει στο κομμωτήριο τον τελευταίο χρόνο. Μόλις προγραμματιστεί η ώρα αποστολής, θα σταλούν οι εκπτώσεις ή οι προσκλήσεις "επιστροφής" στο κατάστημα.

Marketing και sms υπενθύμισης

SMS υπενθύμισης

Πλέον δε θα υπάρχουν κενά στο πρόγραμμα ή πελάτες που ξέχασαν το ραντεβού τους, καθώς μέσα από το πρόγραμμα διαχείρισης μπορείς να δημιουργήσεις ειδοποιήσεις υπενθύμισης που θα τους σταλούν αυτόματα για να τους θυμίσουν την ώρα του ραντεβού, ώστε να μην το ξεχάσουν. Μπορείς να επιλέξεις, επίσης, αν το μήνυμα θα σταλεί την προηγούμενη ή την ίδια μέρα του ραντεβού.

Διαχείριση κομμωτηρίων για προφορές

Εξατομικευμένη Επικοινωνία

Ο καλύτερος τρόπος για να προσεγγίσεις τον πελάτη σου να επιστρέψει στο κομμωτήριο, είναι φροντίζοντάς τον. Με το πρόγραμμα διαχείρισης κομμωτηρίων μπορείς να στέλνεις εξατομικευμένα μηνύματα για τα γενέθλια, ονομαστικές γιορτές κι οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση οργανώνεις. Μπορείς να στέλνεις εκπτωτικούς κωδικούς, προσφορές, προσκλήσεις για συγκέντρωση πόντων στο κομμωτήριο και πολλά άλλα. Αντάμειψε τους πελάτες σου, αύξησε τον τζίρο και την ευημερία του κομμωτηρίου σου.

Λογισμικό κομμωτηρίου με εκπτωτικές κάρτες και προσφορές

Εκπτώσεις και προσφορές

Το λογισμικό διαχείρισης σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις εξατομικευμένες εκπτώσεις και προσφορές για να γεμίσεις τα κενά στο πρόγραμμά σου. Με το λογισμικό κομμωτηρίων και κέντρων αισθητικής, μπορείς να διαχειριστείς προπληρωμένες κάρτες και να δημιουρήσεις ένα πρόγραμμα συγκέντρωσης πόντων, κουπόνια, συνδρομές, πακέτα και πολλά άλλα. Υπάρχουν ήδη προκαθορισμένα πρότυπα για χρήση ή μπορείς να δημιουργήσεις τα δικά σου και να τα αποθηκεύσεις για να τα επαναχρησιμοποιείς όσο συχνά θέλεις.

Ας δούμε τι σκέφτονται οι πελάτες μας